ثبت نام وام تحصیلی و مسکن نیمسال اول سال تحصیلی 1399 دانشکده علوم پزشکی خمین

به اطلاع کلیه دانشجویان نیمسال دوم به بعد دانشکده علوم پزشکی خمین می رساند، جهت ثبت دریافت وام تحصیلی و مسکن نیمسال اول سال تحصیلی 1399 با طی کردن مراحل ذیل جهت دریافت وام از تاریخ 1399/07/29 لغایت 1399/08/10 اقدام نمایند.همچنین به علت محدودیت زمانی مهلت دریافت وام قابل تمدید نخواهد بود.

1- تکمیل فرم تعهد نامه محضری به همراه وام گیرنده در دفاتر اسناد رسمی (جهت دریافت فرم خام تعهد محضری کلیک نمایید) و تحویل تکمیل شده فرم تعهد نامه محضری به اداره رفاه دانشکده(آقای مختاری)

نکته بسیار مهم: در زمان تکمیل فرم تعهد محضری در دفاتر اسناد رسمی دانشجو می بایست در بخش ضامن ،قسمت "در قبال صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی" را به دفتر خانه حتما تاکید نماید تا ایشان به اشتباه وزارت علوم و تحقیقات و فناوری تایپ نکند.

3- باز کردن حساب بانکی به نام خود دانشجو و تحویل آن به اداره رفاه(آقای مختاری) حساب باید حتما در بانک تجارت و جاری باشد.

4-درخواست و ثبت نام وام از طریق پرتال دانشجویی به آدرس

در بازه زمانی 1399/07/29 لغایت 1399/08/10

نکته: دانشجویانی که در ترم های گذشته درخواست داده و وام گرفته اند فقط بند 4 را انجام داده و در پرتال تسهیلات دانشجویی نسبت به دریافت وام اقدام نمایند.

همچنین وام مسکن به دانشجویانی تعلق می گیرد که ساکن خوابگاه نباشند و اجاره نامه ی خود را جهت ثبت نام تحویل اداره رفاه (آقای مختاری) دهند.اجاره نامه باید به روز و تمدید شده باشد.

اطلاعیه ثبت نام وام ضروری نیز متعاقبا اعلام خواهد شد