جشنواره فیلم مستند روایت همدلی

جشنواره فیلم مستند «روایت همدلی» در قالب‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در بین دانشجویان، طلاب و دانش‌آموزان برگزار می‌شود. "گزارش خبری"، "فیلم‌های مستند حرفه‌ای"، "فیلم‌های مستند غیرحرفه‌ای" و در بخش ویژه، "طرح‌های مستند"، بخش‌های اصلی این جشنواره فیلم مستند را تشکیل می‌دهند.

"تلاش‌های مردمی و اقشار گوناگون جامعه"، "حرکت‌های جهادی در یاری رساندن به وضع معیشتی مردم آسیب‌دیده از بحران‌های اقتصادی"، "همگرایی خانه و خانواده در دوران کرونا"، "جهاد علمی و تلاش‌های متخصصان در جهت دستیابی به راه‌های نوین مبارزه"، "فعالیت ارگان‌های مختلف کشوری" و "همدلی و تلاش‌های کادر درمان" از موضوعات و محورهای این جشنواره است.

زمان مستند کوتاه ۲۰ دقیقه و مستند بلند ۴۰ دقیقه است. همچنین علاقه‌مندان می‌توانند در بخش غیرحرفه‌ای با امکانات خانگی و تلفن همراه مستندسازی کنند. در بخش گزارش خبری نیز پنج طرح برتر با حمایت حامیان جشنواره تولید می‌شود.

زمان ثبت‌نام جشنواره فیلم مستند «روایت همدلی» از اول شهریورماه آغاز شده و مهلت ارسال آثار در بخش طرح‌های مستند تا ۲۵ شهریورماه ادامه دارد. همچنین مهلت ارسال آثار در بخش تولیدات مستند ۱۰ مهرماه است.

این جشنواره به همت دانشگاه سوره و با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، وزارت علوم، حوزه هنری، سازمان تبلیغات اسلامی، شبکه افق، جشنواره مردمی عمار و موسسه روایت فتح برگزار می‌شود.