جشنواره کشوری «16 آذر از جنبش تا رسالت»

مدیریت فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با همکاری اداره کل فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت بزرگداشت روز دانشجو جشنواره کشوری فرهنگی هنری "۱۶ آذر ، از جنبش تا رسالت" ویژه دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار می کند.

هدف اصلی از برگزاری این جشنواره گرامی داشت ۱۶ آذر و روز دانشجو، تبیین رسالت اجتماعی دانشجویان در بحران ها و به کارگیری ظرفیت هنری دانشجویان توانمند در جهت تبیین این روز تاریخی است.

تبیین روز ۱۶ آذر به عنوان نماد آزادی خواهی و استکبار ستیزی در دانشگاه مستلزم پرداختی به ابعاد مختلف این روز و با نگاه به وضعیت فعلی جهان و منطقه و بحران های پیش رو می باشد. ترغیب دانشجویان در جهت تولید آثار خلاقانه و فاخر به خودی خود بازخوانی تاریخی و معنوی این روز را دربرخواهد داشت و یک گام در مسیر تبیین هدف پیش خواهدرفت و  با نشر آثار تولیدی و تقدیر از برگزیدگان گام ترویجی و  تبلیغی در این مسیر خواهد بود.

این جشنواره در قالب فردی در محورهای شعر، مقاله ، داستانک، طنز، کاریکاتور، عکس، فیلم کوتاه، کلیپ، خاطره دانشجویی  ودر قالب گروهی در محورهای ایده های برتر،فعالیت های خلاقانه برتر ( ویژه تشکل ها ی دانشجویی و کانون های فرهنگی) برگزار خواهد شد.

جشنواره ۱۶ آذر در ۱۱ بخش موضوعی شامل موضوعات:جنبش دانشجویی و آزادی خواهی، جنبش دانشجویی و رسالت های اجتماعی، جنبش دانشجویی و خودباوری، جنبش دانشجویی و بحران کرونا، فعالیت های عام المنفعه و جهادی دانشجویی ، نقش دانشجو در جهش تولید، استکبار ستیزی، تحریم ها ، مشارکت اجتماعی دانشجویان در بحران ها ، نقش دین درشکل دهی و جهت گیری جنبش دانشجویی، دانشجو و اخلاق حرفه ای، آزادی بیان در دانشگاه، نقش دانشجویان به عنوان تریبون جامعه در بیان مطالبات اجتماعی برگزار می شود.

دانشجویان علاقمند به شرکت در این جشنواره ضمن مطالعه شیوه نامه جشنواره ، می توانند آثار خود را از۱۶ آذر لغایت ۱۶ دی ۹۹ به دبیر خانه جشنواره به نشانی الکترونیکی جشنواره jonbesh.resalat@gmail.com ارسال نمایند . اختتامیه جشنواره در دهه مبارک فجر برگزار خواهد شد.

دریافت شیوه نامه