پویش دانشجویی «من_ماسک_می زنم»

دکتر حسن زائری‌لطف مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت در یاداشتی نسبت به بالا رفتن آمار مبتلایان و فوتی‌ها بر اثر ابتلا به ویروس کرونا هشدار داد و بر همدلی و یکرنگی تمام آحاد جامعه برای مبارزه با این ویروس عالم‌گیر که کشور ما را نیز تحت‌الشعاع خود قرار داده تاکید کرد.

در متن یادداشت مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت آمده است: خبر اول رسانه‌های جهان مربوط به شیوع ویروس کرونا است و در این روزها ما در کشور شاهد بالا رفتن آمار فوتی‌ها به علت ابتلا به این ویروس هستیم. ما همواره در تاریخ پرفراز و نشیب کشور عزیرمان شاهد روزهایی بودیم که تمام هموطنان در کنار هم برای یاری به یکدیگر، یکرنگ و همدل قرار گرفتند و از هیچ تلاشی دریغ نکردند. روزهای سخت شیوع ویروس کرونا در کشور نیز نیاز به یک همدلی بیشتر برای قطع زنجیره انتقال این ویروس دارد. ویروسی که در حال حاضر نه برای آن واکسنی پیدا شده و نه داروی آن در دسترس است، اما بالای ۹۰ درصد از ما می‌توانیم با رعایت برخی نکات بهداشتی به این همدلی سلامت‌محورانه در کشور برسیم:

1.رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی

2.شستشوی مرتب دست‌ها